Ondernemingen

Bij Next-Advies geven wij u het directe vertrouwen welke er tussen beide partijen hoort te zijn. Iets wat nodig is om een goed lopend eigen bedrijf te kunnen starten maar zeker ook om deze te kunnen behouden. Onze adviseurs begeleiden u graag in de administratie. Wij staan open voor alle vragen en proberen deze zo goed en zorgvuldig mogelijk te behandelen. Met elkaar zorgen we dan voor een zo volledig mogelijke en juiste administratie.


Wat kunnen wij betekenen voor u als ZZP-er?

Werkt u graag zelfstandig?

Als ZZP-er heeft u zelf verstand van uw vak en wilt u misschien zo min mogelijk te maken hebben met alle administratieve werkzaamheden die daarbij komen kijken.

Bij Next-Advies heeft u de keuze hoe u zelf graag de administratie geregeld wilt hebben, wilt u deze zoveel mogelijk helemaal zelf (online) boeken of heeft u liever dat wij hierin een handje helpen. Dit alles bespreken we vooraf met elkaar om zo duidelijkheid te geven in uw wensen, als zelfstandig ondernemer.


Wat kunnen wij betekenen voor uw B.V.?

Een stabiele boekhouding is de basis voor een goede bedrijfsvorming.
Weten hoe het bedrijf ervoor staat…

Next-Advies zal er samen met u voor zorgen dat de administratie soepel verloopt en de meest actuele cijfers in
te zien zijn. Bij ons bent u ervan verzekerd, dat de financiële zaken in goede handen zijn..


De voordelen voor u als klant bij Next-Advies:

De medewerkers van Next-Advies staan altijd voor u klaar met deskundig advies. Uw gegevens staan opgeslagen in een goed beveiligde, online omgeving met back-up. Deze gegevens staan 24/7 voor u online, zodat alles op elk gewenst moment kan worden in gezien. Een besloten vennootschap krijgt regelmatig een online prognose van het bedrijf. Er zijn directe koppelingen tussen de bank, Belastingdienst en diverse andere financiële instanties. Ons kantoor hanteert vaste maandprijzen, dus geen onverwachte kosten*. Wij passen ons aan naar de wensen van de klant.

Next-Advies biedt een luisterend oor en geeft u een sturende hand in de juiste richting.
Samen leggen we een sterke basis voor gezond, lopend bedrijf!

 

 

(*afhankelijk van eventuele extra adviezen of bijkomstigheden dan standaard afgesproken zijn)